Playmobil - Alex op de Boerderij (1999) - Deel 2Psst, geheimpje! Zo kom jij van je mee-eters af

image
Shutterstock

We wisten al dat mee-eters heel irritant zijn. Vooral als je lief je een kus wil geven en hij dus heel dichtbij komt. Hij móét die zwarte spikkels wel op je neus zien zitten, dat kan gewoon niet anders. Het is gewoon veel fijner als je geen of minder mee-eters hebt! En op deze manieren kom jij voorgoed van dezebad boysaf volgens dermatoloog uit North Carolina, Amerika.

image
Getty
Wat belangrijk is om te weten over mee-eters

Als je mee-eters voor eens en voor altijd uit je leven wil bannen dan is het belangrijk om te weten wat het precies zijn en waar ze vandaan komen. ''Mee-eters zijn in principe verstopte haarzakjes die zichtbaar zijn op het oppervlak van de huid. Ze kunnen ontstaan wanneer verontreinigende stoffen, dode huidcellen, talg en bepaalde bacteriën zich ophopen in de open poriën en zo een verstopping veroorzaken. Als de mee-eter zichtbaar is geworden dan komt het in contact met de lucht waardoor er een reactie ontstaat en dan wordt de mee-eter zwart.''


Advertentie - Lees hieronder verder
image
paulaschoice.nl
Gebruik een milde cleanser

''Je kunt het beste gaan voor een milde cleanser die de poriën reinigt. Als je een diepe en zware cleanser gebruikt, kan je huid gaan irriteren. Deze gezichtsreiniger is voor dagelijks gebruik en het neutraliseert de huid op een zachte manier,'' zegt Zoe Draelos. Het is geheel vrij van uitdrogende en irriterende ingrediënten die puistjes juist verergeren en het product is 100 procent geur- en kleurstofvrij.

Gezichtsreiniger :. Prijs: 4,25 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
image
Getty
Gebruik strips voor je poriën

''Strips voor je poriën helpen je mee-eters te verwijderen omdat ze er letterlijk uit worden getrokken.'' Zoe zegt wel dat als de poriën al losgeweekt zijn, je een beter resultaat zal krijgen. Daarom raadt ze aan om voordat je een neusstrip gebruikt, eerst een paar dagen een crème op te smeren waar benzoylperoxide in zit. Dit zorgt ervoor dat het bovenste laagje van je huid losweekt. Ook vermindert het de groei van huidcellen waardoor de poriën minder snel verstopt zullen raken door huidcellen.
Cleansing reinigende neusstrips. Prijs: 1,99 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
image
skins.nl
Producten met salicylzuur

''De mee-eters zitten vast in je huid en die moeten dus eerst goed losgeweekt worden. Daar ben ik net al een voorbeeld van gegeven, maar dit product werkt net weer even anders. Deze pads verwijderen dode huidcellen en maken de huid weer egaal.'' Deze pads hebben een anti-bacteriële werking. De ingrediënten in de pads verwijderen vuildeeltjes, vettigheid en acne veroorzakende bacteriën. Door de Glycolic Acid , salicylzuur, tea tree extract en toverhazelaar die in dit product verwerkt zijn, zullen de ophopingen worden verwijderd, wat weer zorgt voor een schone huid. Het product is geschikt voor alle huidtypen.
Advanced acne pads. Prijs: 24,00 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
image
mediamarkt.nl
Diep reinigende borstel

''Als je je gezicht al twee weken (dit is de tijd die je huid nodig heeft om te vernieuwen) met een crème insmeert waar benzoylperoxide en pads gebruikt waar salicylzuur in zit en je ziet nog steeds niet genoeg resultaat. Dan is het misschien verstandig om je huid schoon te maken met een reinigingsborstel. De borstel zorgt ervoor dat je mee-eters sneller los komen.'' Ook zegt Zoe dat als je een vettige huid hebt je de bostel elke dag kunt gebruiken. Maar als je een droge en gevoelige huid hebt, geeft ze aan dat je het dan beter één keer peer week kunt gebruiken.
Reinigingsborstel:Silk'n SonicClean. Prijs: 31,94 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
image
De Tuinen
Klei masker

''Gebruik één keer per week een diep reinigende kleimasker. Laat het masker 10 tot 15 minuten intrekken om je huid als het ware te 'ontvetten'. Het helpt de olie uit je huid te halen. En hoe minder olie, hoe minder mee-eters je zal zien.''

. Prijs: 14,59 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
image
Getty
Schakel de hulp van een dermatoloog in

''Als je nieuwe routine van huidreiniging niet werkt na 1,5 maand, maak dan een afspraak met een dermatoloog. Misschien is het nodig dat de dermatoloog je mee-eters met speciaal gereedschap moet verwijderen omdat ze te hardnekkig zijn. Ook zal hij of zij je misschien een crème voorschrijven waar vitamine A in zit om je te voorkomen dat je meer mee-eters krijgt.


Video:

Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af
Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af images

2019 year
2019 year - Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af pictures

Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af advise
Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af forecasting photo

Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af picture
Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af photo

Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af new pics
Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af new foto

foto Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af
foto Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af

Watch Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af video
Watch Psst, geheimpje Zo kom jij van je mee-eters af video

Forum on this topic: Psst, geheimpje Zo kom jij van je , psst-geheimpje-zo-kom-jij-van-je/
Discussion on this topic: Psst, geheimpje Zo kom jij van je , psst-geheimpje-zo-kom-jij-van-je/ , psst-geheimpje-zo-kom-jij-van-je/

Related News


VS Angel Lindsay Ellingson Engaged
The 9 Best Walking and Running Gear with Pockets to Buy in 2019
Worlds Worst Holiday Foods
45witty and profound quotes from the master ofwords Mark Twain
Invega
8 Kickass Women Share The Morning Routines That Make Them Successful
Thakoon is the Next Designer to Collaborate WithKohl’s
Eating Carbs and Fats Before a Workout Read This
Banana Republic Unveils Summer 2019 Collection
10 Best Fall U.S. Half Marathons
The Best Foundations for DrySkin
Jil Sander SpringSummer 2015 Collection – Milan Fashion WeekDate: 02.12.2018, 02:05 / Views: 71493